Evenimentul

Activități

Responsabili

Partener

 

“Screeningul – esențial în depistarea precoce a cancerului de sân”

Activitatea își propune să crească atenția și gradul de conștientizare privind depistarea precoce, importanța efectuării screeningului pentru cancer de sân.

Elevii au manifestat interes pentru activitate, au acumulat informatii despre cancerul de san, s- au sensibilizat cu privire la importanta depistarii precoce si la diseminarea informatiilor in familie si comunitate.

-Omer Ferihal

-Iordache Anamaria

-Surlea Alina

   

“Testati-va! Tratati! Preveniti!”

Dr. Rodica Mătuşa, consultant medical al Fundaţiei Baylor Marea Neagră a fost invitată pentru a vorbi despre bolile infecţioase. Medicul a discutat cu participantii la activitate despre boli infecto- contagioase şi in special despre hepatitele virale A, B şi C şi despre infecţia cu HIV. Dr. Mătuşa a pus accent pe căile de transmitere ale HIV si virusurilor hepatitice. Reprezentantul Fundaţiei Baylor Marea Neagră le-a vorbit celor prezenţi şi de importanţa vaccinării, acesta fiind un subiect foarte disputat în ultimii ani.

-Omer Ferihal

-Iordache Anamaria

-Marcu Silvia

-Surlea Alina

Fundaţia Baylor Marea Neagră

 

Invitat special- Dr. Matusa Rodica, consultant medical al Fundaţiei Baylor Marea Neagră

 

“1 decembrie – Ziua mondială de combatere a SIDA”

Se ofera informatii despre virusul HIV si SIDA.

Activitățile au demonstrat interesul beneficiarilor pentru acestă boala.

Elevii si-au completat informatiile despre virusul HIV si SIDA,  s-au sensibilizat cu privire la importanta profilaxiei, screening-ului.

-Omer Ferihal

-Iordache Anamaria

-Surlea Alina

 

Fundaţia Baylor Marea Neagră

 

 

“Drumul spre o cariera internationala”

 

Se ofera informatii despre acest proiect care face parte din proiectele Uniunii Europene pentru proiectele Youth Portal, Reactivate Job si EURES. Aceste proiecte se concentreaza asupra dezvoltarii profesionale si financiare a asistentilor medicali si asigurarii accesului catre o cariera internationala reusita. Se poarta discutii privind modalitatea de acces in acest proiect dupa absolvire.

-Omer Ferihal

-Iordache Anamaria

-Surlea Alina

-Marcu Silvia

 

European Multi Talent Group

 

Proiectul Educational National, ca organizator si evaluator activitate aplicativa si membru in comisia de evaluare a testarii initiale .

Activitate aplicativa „Evaluare Initiala” in cadrul Proiectului Educational „Metode si tehnici de evaluare in invatamantul preuniversitar”.

-Omer Ferihal

-Iordache Anamaria

-Surlea Alina

   

Organizator Proiect National ”Promovarea Imaginii Scolii”

 

Implicarea elevilor scolii postliceale in activitati de voluntariat

-Omer Ferihal

-Iordache Anamaria

-Surlea Alina

Esential Media Press.